Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Poistettu 2


(1)

Kuvaus

Hygieniaoppaan 20. painosta on uudistettu kuvituksen ja sisällön osalta vastaamaan viimeisiä säädöksiä ja ohjeita. Hygieniaoppaassa korostetaan elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun pellolta pöytään. Oppaan teksti on helppotajuista ja kuvitus on tekstiä tukevaa.

Kattava ja informatiivinen materiaali soveltuu mm. hygieniapassitestiin valmistautumiseen, ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön. Hygieniaopas – Elintarvikehygienian perusteet on perusopas elintarvikehygieniasta, opas on myös hyvä kertausoppikirja jo kokeneillekin elintarviketuotantoketjun toimijoille.

Hygieniaopas – Elintarvikehygienian perusteet -kirja sisältää:

  • elintarvikehygienia ja elintarvikehygieeniset riskit
  • elintarvikkeiden hygieeninen käsittely
  • ruokamyrkytykset
  • elintarviketyöntekijä ja hygienia
  • omavalvonta
  • siivous ja puhtaanapito
  • omavalvontasuunnitelman sisältö
  • ilmoitusmenettely
  • jätehuolto
  • Oiva-järjestelmä

Kustantaja Elintarvike ja Terveys-lehti
19. painos, 2017.
ISBN 978-952-9637-59-1, 78 s.

Hinta sis. ALV 10 % ja postituksen Suomeen.

--------------

In the 19th issue of this book, the information has been updated to comply with all the latest standards and regulations. The meaning of food hygiene to the entire food industry is greatly emphasized. The ability of anyone working in the food supply chain to deliver clean and fresh foodstuff through the entire chain is also a major topic. The book is easy reading and the illustrations support the text very effectively.

The material in this book is excellent for e.g studying for the Hygiene Proficiency Test and for institutions to use as lecturing material. It is also a great book for experienced employees in the food industry to use as a recapitulation tool.

The material has been tested with hundreds of test trainees and the feedback has been positive. The book is great for use in independent studying and in combination with the hygiene proficiency training.

Excerpt from contents:

  • Food hygiene
  • Personal hygiene
  • Food Poisonings
  • Dangers and risk factors
  • Responsibilities
  • Cleaning and Sanitation
  • In-house control and reporting conduct
  • Waste disposal
  • Oiva-system

The price includes VAT 10% and shipping within Finland

17,90 €
sis. 10% alv.

Tuotearvostelut

Oskari Räisänen
7 vuotta sitten

Selkeä kirja mistä löytyy kaikki tarvittava hygieniapassin suorittamista varten. Suosittelen!